StoryEditorOCM
FotoreportVRHUNSKA JAZZ VEČER

Izvrsni Elvis Stanić Group oduševili sinoć zadarsku publiku u HNK, a tek mlada Alba Nacinovich? Zaslužila je zbilja poseban pljesak za svoje kreacije

Piše M.K.
28. studenog 2021. - 18:56

Izvrstan jazz koncert u organizaciji Koncertnog ureda Zadar održan je sinoć u velikoj dvorani HNK Zadar - nastupili su Elvis Stanić Group u sastavu: Elvis Stanić, Alba Nacinovich, Maasej Kovačević, Damjan Grbac i Branimir Gazdik.

Unatoč obvezi predočenja covid potvrda, odnosno testa, zadarska publika u solidnom je broju sinoć posjetila nastup jednog od vodećih jazz sastava u Hrvatskoj.

Zbilja sjajna izvedba kompozicija uz raspoložene glazbenike stvorili su jazz večer za dugo pamćenje, u kojoj se zahvaljujući čaroliji glazbe moglo barem zaboraviti na sumornu svakodnevicu.

Elvis Stanić još se jednom potvrdio kao vrhunsko ime domaćeg jazza, a pohvalu zaslužuju i svi ostali, redom vrsni glazbenici.

Poseban pljesak zadarske publike dobila je Alba Nacinovich koja je svojim iznimnim vokalnim izvedbama ukomponiranim s kreacijama uz pomoć elektronskih efekata i sampleova - ostavila publiku bez riječi.

20. travanj 2024 02:14