StoryEditorOCM
FotoreportMORE JOŠ ODLIČNO

Je li "jesenskom ljetu" došao završetak? Od sutra zovu promjenu vremena, ali danas je opet bilo kupača na zadarskim plažama, a mjesec je - "studeni"

Piše M.K.
3. studenog 2022. - 17:07
Zadar, 031122. Temperature zraka i mora iznose 20C, a na zadarskim plazama se i pocetkom studenoga moze pronaci poneki kupac.Luka Gerlanc/Cropix

Temperatura mora 20,5 i sunčano, toplo vrijeme bili su idealan mamac mnogima da se okupaju i uživaju na pustim plažama.

Već od sutra meteorolozi "zovu" promjene. Hoće li označiti završetak "jesenskog ljeta" ili će se sezona kupanja nastaviti i iza vikenda? Pokazat će dani koji dolaze.

Evo prognoze vremena za sutra:

Umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom, osobito na Jadranu i područjima uz njega. Na sjevernom Jadranu i u gorju će već od jutra biti lokalno izraženih pljuskova s grmljavinom i obilne kiše, a u Dalmaciji u drugom dijelu dana, osobito u noći na subotu. U unutrašnjosti će puhati umjeren južni i jugoistočni vjetar, u gorju s jakim udarima.

Na Jadranu jako do olujno jugo i južni vjetar, popodne na sjevernom dijelu u slabljenju i okretanju na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka od 7 do 12, na moru između 15 i 19, a najviša dnevna od 15 do 20 na kopnu te od 18 do 22 °C duž obale.

18. travanj 2024 20:43