StoryEditorOCM
FotoreportFOTOGALERIJA: SPREMNI ZA ŠKOLU, ALI SA SUZOM NAPUŠTAJU VRTIĆ

Kako su se u „Smješku“ predškolci oprostili od igračaka i svojih teta…

Piše K.Š.
3. lipnja 2018. - 11:38
IMG_1671.JPG

Od danas službeno više nisu predškolci, a vrlo brzo postat će učenici Područne škole na Viru. Njih 19 virskih mališana iz Dječjeg vrtića „Smješko“ oprostilo se od najdražih teta i svih djelatnika „Smješka“, ali bez tuge. Smijeh je stanovao na njihovom „Pozdravu s vrtićem“, pogotovo zbog gledanja dogodovština na filmu koji su njihove tete Mladenka Begonja i Majda Mračić pokazale na vrtićkom TV-u. A kada je došla slavljenička i oproštajna torta, veselju nije bilo kraja.

„Još jedna divna godina je iza nas. Pozdravili smo generaciju koja će od sljedeće godine u osnovnu školu, a to je uvijek emotivni trenutak, pogotovo za tete koje su s njima provodile najviše vremena. Djeca se zabavljaju, njima još nije sjelo“, kaže nam v.d. ravnateljica „Smješka“ Julijana Begonja.

Dječjih želja za nastavak obrazovanja ima svakakvih; da se nešto novo nauči, da se postane fotograf ili vozi dobar auto, ali prije svega da se dobro zabavlja. Evo tko ove školske godine napušta Dječji vrtić „Smješko“ i kreće u novu avanturu: Tea Šantek, Matija Sabo, Neli Bašić, Kristina Galušić, Nikolina Bašić, Matej Blažević, Tonka Pavić, Luka Radović, Lara Viktorija Bašić, Ema Buškulić, Petra Petravić, Luka Ćosić, Anamarija Čurčić, Sandi Kurevija, Luka Stijepić, Mislav Juko, Teo Janči, Lazar Syoboszlai i Noah Pivarić.

Za oproštaj su mališani dobili i poklone od teta kao uspomenu na vrtić, a njihove tete Begonja i Mračić cvijeće i uokvireni uspomenar od roditelja.   

06. svibanj 2024 23:43