StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE U ARENI

Koncert trajao puna tri sata, publika ih ispratila ovacijama, među posjetiteljima brojna poznata lica!

Piše Zadarski.hr
2. prosinca 2018. - 13:27
klapa kolaz

Tomislav Bralić i klapa Intrade u potpunosti su ispunila očekivanja zagrebačke publike koja ih je u subotu navečer u Areni ispratila ovacijama.

Koncertu su pridonijeli i respektabilni gosti, diva Radojka Šverko i Tony Cetinski koji su svojim vrhunskim vokalima oduševili publiku. Radojka je otpjevala "Kud plovi ovaj brod", "Ništa nova" i "Holy nihgt", dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klapi Intrade u ovoj Areni kada je s njima tamo bio i Oliver te je za njega otpjevao "Cesaricu"

Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi „Intrade“ su jučer ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.

Repertoar bio je širokog opusa u kojem su se našli njihvi najveći hitovi poput "Ne damo te pismo naša", "Nisan te sriće", "Škrinja jubavi", "Zalutali pogled", "Zora bila" ali se našlo i mjesta za nove pjesme poput zadnje "Ne mogu jubav krit" koja je bila najava njihovog novog albuma "Bilo je i vrime" u izdanju Scardone.

05. svibanj 2024 18:58