StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: ISTARSKO VJENČANJE IZ SNOVA

Maja Šuput izrekla sudbonosno da izabraniku svog srca. Evo kako je izgledala ceremonija vjenčanja

Piše JL
11. svibnja 2019. - 22:41

Popularna pjevačica Maja Šuput rekla je u subotu svoje sudbonosno da NenaduTatarinovu na luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala u Istri gdje su lani nakon Svjetskog nogometnog prvenstva vjenčanje upriličili Franka Batelić i VedranĆorluka, a prije njih i njene kolegice Severina te Nina Badrić.

 

Luksuzno ​vjenčanje praktički usred vinograda i maslina održalo se u predvečernjim satima, a na usamljenu kamenu stanciju između Rovinja i Pule pozvano je oko 50 uzvanika, uža obitelj i najbolji prijatelji.

FOTOGALERIJA: Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinov

Bale, 110519.
Maja Suput i Nenad Tatarinov vjencani u Stanciji Meneghetti. Na fotografiji: vjencanje.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX

 

Od njenih poznatih prijatelja, na vjenčanju je bio Modni mačak Marko Grubnić, njen stilist koji je objavio njihovu zajedničku sliku prije samog vjenčanja na Instagramu. Dok su dolazili pred matičara, mladencima je pjevala poznata operna diva MartinaTomčić.

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on 

 

I sama se pjevačica na društvenim mrežama pohvalila svojim velikim danom objavivši svoju sliku u dugoj bijeloj haljini s dugim rukavima na samoj stanciji gdje su se pripreme za ovo vjenčanja odvijale već neko vrijeme. Kasnije se presvukla u dugu bijelu raskošnu haljinu.

Naime, u velikom dvorištu stancije unaprijed je bio pripremljen veliki šator za sve uzvanike koji su prisustvovali vjenčanju na otvorenom na ulazu u stanciju. Sam obred te vesela svadbena svečanost odvijali su daleko od očiju javnosti, a uz Maju je pored matičara bila i njena kuma, unuka generala Ivana ČermakaLana GadžaČermak.

 
19. travanj 2024 01:10