StoryEditorOCM

Napokon krenulo asfaltiranje prometnice u Ulici Antuna Gustava Matoša na Boriku!

Piše M.K.
12. svibnja 2022. - 11:58

Nakon radova koji su potrajali gotovo šest mjeseci i stvorili brojne probleme stanovnicima tog dijela grada, napokon je krenulo asfaltiranje prometnice u Ulici Antuna Gustava Matoša na Boriku.

O tome se jutros oglasila i Odvodnja obavijesti za javnost o asfaltiranju Ulice A.G. Matoša po "projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije zadar - Petrčane" za cjelinu Grad Zadar.

Danas je u tijeku asfaltiranje nosivog sloja asfalta u Ulici Antuna Gustava Matoša na dijelu od mora do križanja s Ulicom Vladana Desnice po projektu iz naslova - stoji u kratkoj informaciji direktora odvodnje Grge Peronje.

Prometna regulacija

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Zadru, u ulici A.G. Matoša, dana 13.05.2022.godine (petak) primijeniti će se treća faza privremene prometne regulacije.

Trećom fazom privremene regulacije prometa zatvara se promet dijelom ulice A.G. Matoša i to od križanja s ulicom Put Dikla do ulice Tina Ujevića.

Promet prema Puntamici i hotelima Falkensteiner će se odvijati ulicom Augusta Šenoe.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati uz pomoć znakova privremene regulacije prometa, te se mole građani za strpljenje.

25. travanj 2024 12:24