StoryEditorOCM
FotoreportXXL GALERIJA

Posljednji dan ove godine brojni Zadrani iskoristili za šetnju gradom - evo kakvo nas vrijeme čeka na samome početku 2021.

Piše Zadarski.hr
31. prosinca 2020. - 17:02

Stara godina je pružila mogućnost za ugodnu šetnju - iskoristili su to danas i brojni Zadrani pred kojima je novogodišnja noć prošarana oblacima koji će se brzo smjenjivati na nebu.

Prvoga dana 2021. godine također će se moći izaći vani bez kišobrana, naročito u prijepodnevnim satima iako će biti nešto oblačnije nego posljednjeg dana 2020., uz veću mogućnost kiše prema kraju dana. Vjetar će okrenuti na jugo i jačati tijekom prijepodneva, a popodne će biti jako, na otvorenom moru vrlo jako. Temperatura u jutarnjim satima bit će 7 do 8 Celzijevih stupnjeva, najviša dnevna 11 do 12 stupnjeva.

U subotu će jugo dalje jačati i biti jako, na otvorenom moru olujno, naročito poslijepodne. Očekuje nas česta kiša s grmljavinom, lokalno moguće obilnija, jutro će biti nešto toplije nego u petak, oko deset stupnjeva, a najviša dnevna temperatura oko 12 Celzijevih stupnjeva.

U nedjelju će, kako kaže Ana Petrov, dežurna prognostičarka Pomorskog meteorološkog centra Split, također povremeno biti kiše, ali manje nego u subotu, jugo će slabiti, a neće biti promjene u temperaturi zraka.

Dakle, na Novu godinu će se moći u šetnju, ali pri tome se svakako treba pridržavati važećih epidemioloških mjera.

19. travanj 2024 00:16