StoryEditor
FotoreportFOTO: OSNOVNOŠKOLCI U VIRU

Prvoškolce dočekali pokloni!

Piše K.Škrbić
9. rujna 2019. - 22:32
IMG_000.JPG

Svoj prvi dan u školskim klupama danas su imali prvašići Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su ravnateljica Osnovne škole Privlaka Verica Škibola, pedagoginja Marija Grbić i njihova razredna učiteljica Sandra Peruza Dražević. U školske klupe sjelo je 21 virsko dijete, odnosno njih 85 ukupno u svim razredima nižeg osnovnoškolskog obrazovanja. Ravnateljica Škibola uputila je pozdrave i podršku novim đacima na Viru, ali i njihovim roditeljima koji su ih dopratili u školske klupe. 

- Želim vam uspješno obrazovanje i sretno odrastanje te da postanete dobri učenici, na zadovoljstvo svojih roditelja i cijele zajednice - poručila je ravnateljica Škibola zahvalivši se i Općini Vir na stalnoj podršci koju uživa Osnovna škola Privlaka. Iste je poruke poslala pedagoginja Grbić, a sve su učenike prvoga razreda virske Područne škole u klupama dočekali još i poklon paketi Turističke zajednice Općine Vir.

- Budite dobri i vrijedni kako bi svi bili ponosni - kazao je Srđan Liverić u ime djelatnika virske Turističke zajednice, koji su prije dolaska učenika cvijećem darivali vrijednu učiteljicu Peruzu Dražević. Pored 21 učenika prvoga razreda, u novu školsku godinu u drugi razred upisano je 16 učenika, u treći 20 te u četvrti čak 28 učenika.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:49