StoryEditor
FotoreportDAN SVEUČILIŠTA

Rektorica Vican dodijelila nagrade najboljim djelatnicima i studentima, istaknuto i troje profesora: Vedrana Glavaš, Tomislav Klarin i Ana Slišković

Piše Sveučilište u Zadru
7. rujna 2021. - 17:05
Dodjela nagradaSveučilište U Zadru

Dodjelom nagrada rektorice Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijane Vican djelatnicima i studentima završeno je obilježavanje Dana Sveučilišta u Zadru - Dies academicus 2021.

Godišnjom nagradom rektorice za višegodišnji samoprijegoran rad i izuzetno zalaganje iz redova neakademskog osoblja nagrađeni su Nenad Mazić i Tomislav Sruk. Godišnju nagradu ponijelo je i troje akademskih djelatnika: doc. dr. sc. Vedrana Glavaš s Odjela za arheologiju za iznimna postignuća u znanstveno-istraživačkom radu i popularizaciji Sveučilišta u Zadru, doc. dr. sc. Tomislav Klarin s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, za uspješnu suradnju s gospodarstvom kroz pripremu i provedbu stručnih projekta te  izv. prof. dr. sc. Ana Slišković s Odjela za psihologiju, za višegodišnja iznimna postignuća u nastavnom radu.

Na temelju postignutog uspjeha, znanstvene i stručne aktivnosti tijekom studija te aktivnosti izvan Sveučilišta u akademskoj godini 2019./2020., nagradu rektorice dobili su studenti Ana Albin, Jasna Duranović, Marcela Profaca, Ante Senta, Iva Maglić, Nikola Marinović i Lana Matičević. Skupna nagrada rektorice za izvrsnost dodijeljena je Eni Jurakić, Jeleni Jušćak i Krešimiri Polegubić.

Za izuzetna studentska sportska postignuća u 2021. godini rektorica Sveučilišta u Zadru nagradila je Anu Burazer, za osvojene tri zlatne i šest srebrnih medalja na studentskom prvenstvu Hrvatske u plivanju, žensku plivačku ekipu za osvojeno drugo mjesto u štafeti 4x50 m slobodno, te tri ekipe koje su na studentskom prvenstvu Hrvatske osvajale treća mjesta - žensku odbojkašku ekipu, Studentski športski košarkaški klub Sveučilišta u Zadru (muška ekipa) te mušku odbojkašku ekipu Sveučilišta u Zadru.

Nagrađenima su čestitali i prorektori: prof. dr. sc. Nedjeljka Balić Nižić, prof. dr. sc. Josip Faričić, prof. dr. sc. Zvjezdan Penezić i prof. dr. sc. Slaven Zjalić. U ime nagrađenih djelatnika rektorici su zahvalili izv. prof. dr. sc. Ana Slišković, a uime studenata Jelena Jušćak.

item - id = 1125494
related id = 0 -> 1143280
related id = 1 -> 1136905
26. studeni 2021 17:14