StoryEditorOCM
FotoreportFOTOREPORT

S jedne strane HDZ, s druge SDP, u sredini MOST, a u prolazu Žuvela i popularni Ričard, tako je otprilike izgledala subotnja špica na Narodnom trgu

Piše I.I.
8. svibnja 2021. - 15:24

S jedne strane HDZ, s druge SDP, u sredini MOST, a u prolazu Žuvela i popularni Ričard. Tako je otprilike izgledala subotnja špica na Narodnom trgu. 

Stranački i nezavisni kandidati za gradonačelnika Zadra i župana Zadarske županije okupili su se na trgu na druženju s građanima kojima su dijelili razne promotivne materijale svojih stranaka.  

Daleko najposjećeniji bio je štand HDZ-a na kojem su uz aktualnog gradonačelnika Branka Dukića i župana Božidara Longina bili brojni pročelnici poput Ante Čurkovića, Darka Kasapa, Tomislava Korone, Dolores Grdović Kalmete, Robertina Dujele, ali i direktori gradskih tvrtki kao što su Grgo Peronja, Josip Krnčević, Tomislav Letinić, Denis Karlović, Tomislav Matek... 

Uz njih štand su posjetili i državni tajnik za more Josip Bilaver, državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, te državna tajnica Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marija Pletikosa, ali i saborska zastupnica Grozdana Perić. I Dukić i Longin su se fotografirali sa svojim simpatizerima, a pala je i fotografija gradonačelnika s arhitektima Perom Marušićem i Željkom Predovanom

S druge strane trga, pored gradske lože bio je SDP-ov štand na kojem su bili članovi SDP-a, Akcije mladih, HSS-a, centra i Glasa, a njihov nezavisni kandidat za gradonačelnika Marko Vučetić vrijeme je provodio razgovarajući s građanima. 

Na štandu su bili i predsjednika Županijskog odbora Erol Gaši te gradskog Daniel Radeta, koji je ujedno i kandidat za zamejnika gradonačelnika Zadra koalicije Srcem za Zadar. 

Po pitanju MOST-a, s građanima su se družili kandidat za župana Đani Bunja i njegov kandidat za zamjenika Ivan Matić, te kandidat za zamjenika gradonačelnika Zadra Mladen Malta.

Iako nisu imali svoj štand, kandidat za zadarskog župana, Ivica Žuvela i kandidata za gradonačelnika Zadra Enio Meštrović, točnije Ričard, šetali su zadarskom špicom i fotografirali se s građanima. 

Kako je izgledalo subotnje jutro pogledajte u našoj galeriji. 

26. travanj 2024 05:22