StoryEditor
FotoreportFOTOREPORT: RITA ORA U ČIPKI I HALTERIMA

Sinoć je izbezumila fino odjevene dame na uglednom događaju u Londonu, pogledajte fotografije…

Piše JL
4. rujna 2019. - 17:10
rita ora

U utorak navečer u Londonu, u britanskoj nacionalnoj galeriji Tate Modern, održana je dodjela nagrada za muškarca godine prema izboru časopisa GQ. 

Kao što se i očekivalo, brojne zvijezde iz svijeta glazbe, filma, sporta i mode prošetale su crvenim tepihom u glamuroznim izdanjima.

Najviše pažnje privlačila je obitelj Beckham, Victoria, David i Brooklyn, koja je prisutnima očitala modnu lekciju. Muški dio obitelji uskladio se sa smokinzima dok je Victoria kao i uvijek zračila elegancijom u bijelom ženskom odijelu. 

Upečatljive haljine odabrale su i glumice Nicole Kidman i Elle Fanning, a posebno je dobro raspoložena na crvenom tepihu bila Kylie Minogue koja se na trenutke borila s vjetrom.

S najatraktivnijim izdanjem može se pohvaliti pjevačica Rita Ora koja je nosila crnu čipkastu haljinu, a dodatan seksipil podigla je crnim halterima. 

David Beckham osvojio je specijalnu nagradu urednika, Taron Egerton osvojio je nagradu za najboljeg glumca, a Richard Madden za najbolje odjevenog muškarca u 2019.

Izdvojeno

04. srpanj 2020 05:38