StoryEditorOCM
FotoreportLJETNI PROGRAM

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni koncert u Bibinjama

Piše Zadarski.hr
23. srpnja 2022. - 16:56

U sklopu Ljetnog programa 2022., a već tradicionalno kao i svakog ljeta, Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su održali koncert za pamćenje na prepunom Trgu Sri Sela u Bibinjama.

U prekrasnom, intimnom ambijentu, publika je svog Bibinjca Bralića i klapu Intrade dočekala gromoglasnim pljeskom prepunim emocija. Bralić je s klapom Intrade raspjevao Bibinjce u cjelovečernjem nastupu uz dobro poznate melodije svojih najvećih hitova, a svi okupljeni na pretijesnom Trgu Sri Sela su uživali u dobrom raspoloženju i energičnoj, a za mnoge i emotivnoj atmosferi.

- Već tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade događaj je kojem se svakog ljeta vesele i s nestrpljenjem ga iščekuju svi Bibinjci, pored ostalih manifestacija koje su duboko urezane u našu tradiciju. Veseli me vidjeti mještane i posjetitelje u ovakvom broju te da s uvijek istim žarom i emocijama dočekuju Tomislava Bralića i klapu Intrade, to je naš pravi Bibinjski duh - kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje, koja je organizirala ovaj koncert u suradnji s općinom Bibinje i komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o.

Sinoćnjim koncertom Bibinjci su potvrdili svoj status ljubitelja klapske pisme, te se ujedno pripremili za klapski spektakl Raspivano Bibinje koji će se održati ovog ljeta u kolovozu, a sve ostale događaje možete pratiti na online kalendaru Ljetnog programa 2022.

19. travanj 2024 15:49