StoryEditorOCM
Fotoreport‘MEAT ME 2.0‘

Na meniju trećeg dana zadarskog festivala mesnih jela u srijedu bila - teletina, a sutra slijede tripice!

Piše Zadarski.hr
20. listopada 2021. - 23:10

Na meniju trećeg dana festivala mesnih jela zadarskog kraja 'Meat me 2.0', koji se održava od ponedjeljka na zadarskoj Staroj pijaci bila je - teletina.

U četvrtak će se pripremati iznutrice i mesne prerađevine, a u petak jela od junetine. Dva završna dana Festivala, petak i subota, imat će i svoje večernje programe koji su zamišljeni kao veliki grill party ili gradelada zabava od 18 do 23 sata. Svoje velike gradele donijet će i na njima peći ekipa iz Udruge mladih Puntamika, poznata po odlično organiziranim Puntamiškim feštama. Svoj grill promo show imat će lanac trgovina s vrhunskim odležanim mesom Beef shop, a na Meat Me 2.0 stići će sa svojom prikolicom  već sad svima poznata ekipa Picnic Mingle & Fun.

Za glazbeni dio programa na Festivalu angažirani su poznati zadarski DJ-evi Adam Abramović, Davor i Denis, a moderatori jutarnjih programa su, dan otvorenja festivala vodi Jakov Mađarić, a petak i subotu poznata RTL-ova reporterka Nikolina Radić.

Na velikoj gradeladi u petak navečer svirat će grupa Bang Bang, a popularni voditeljski par Davor i Prte bit će moderatori večeri. Na jutarnjem eventu u subotu svirat će grupa Scifidelity Orchestra, a u večernjim satima glazbu će sa svoje kolekcije ploča puštati DJ Mate Kokić te je predviđen nastup grupe Swingers.

05. svibanj 2024 12:06