StoryEditorOCM
FotoreportJEDINSTVENO U GRADU

Zadar ima blagdansko drvo napravljeno od knjiga: evo gdje ga možete pogledati!

Piše HRT ZD/Zadarski.hr
29. prosinca 2022. - 16:51

Ovih dana mladi u Zadru vole snimiti selfi na jednom ne baš uobičajenom mjestu za fotografiranje.

Naime, u zadarskoj Znanstvenoj knjižnici, kreativne knjižničarke napravile su "knjigojelku", visoku dva metra, koja plijeni pozornost i oduševljava na društvenim mrežama.

Kreativke priznaju da su malo "ćirnule" na Tik-tok. Ali bez obzira na to, njihova je jela zasigurno ovih dana jedinstvena u Zadru.

- Ima medicinskih enciklopedija, ima nešto beletristike i ima dosta slikovnica koje smo ukomponirali, navela je Sanja Martinović, dipl. knjižničarka.

image

jedinstvena jelka

M.m./Slobodna Dalmacija

Ni same ne znaju koliko su knjiga ugradile u jedinstvenu novogodišnju instalaciju. Cijeli jedan radni dan su je gradile i dobro se zabavile.

- Ima ih stvarno raznih, od enciklopedija likovne umjetnosti do slikovnica -  rekla je Ivana Dobrović, dipl. knjižničarka.

Zato, ako želite pogledati zaista jedinstvaenu jelku u gradu, pravac u Znanstvenu knjižnicu! Usput možete posuditi i koju dobru knjigu, nije na odmet! 

Kako smo doznali, dogodine ove kreativke već planiraju nešto novo i originalno kako bi iznenadile knjigoljupce i dobile što više lajkova svojih studenata, posjetitelja ove čitaonice, prenosi HRT.

22. travanj 2024 18:04