StoryEditorOCM
FotoreportFOTOREPORT

Zadar je sinoć zasluženo slavio protiv slabog Zaboka: donosimo fotke, evo kakva je bila atmosfera. Imamo i izjave igrača i trenera

Piše I.Gjergja
10. veljače 2022. - 09:49

Nakon pobjede nad FMP-om u ABA ligi, sinoć je u "Krešinu domu" uvjerljivo Zadar u četvrtfinalu kupa "Krešimira Ćosića" porazio Zabok 89:64.

Ovom pobjedom plasirali su se Zadrani na Final Four, koji će se održati u Rijeci. 

- Čestitao bih momčadi Zadra na uvjerljivoj i zasluženoj pobjedi. Donekle smo držali priključak kroz prvu i drugu četvrtinu, ali kako je vrijeme odmicalo tako smo energetski padali i nismo imali rješenja za suprotstaviti se Zadru. Prevelik broj izgubljenih lopti rezultirao je tome da i u onim trenucima i kad Zadar nije imao dobar napadački ritam dođe do laganih poena, a onda su se razigrali i bilo ih je teško kontrolirati jer su oni ipak momčad veće razine. Na nama je da se pripremimo za utakmicu s Cedevitom, a Zadru želim puno sreće na Final Fouru, kazao je trener Zaboka Jakša Vulić.

- Čestitke dečkima na pobjedi nakon kratkog odmora i utakmice s FMP-om, a već za dva dana čeka nas sljedeća utakmica u kojoj ćemo probati nastaviti u ovom ritmu, kazao je Vladimir Anzulović, trener Zadra.

Antonio Črnjević igrač Zaboka čestitao je suparnicima na uvjerljivoj pobjedi.

- Mi smo mislili utakmicu duže držati u egalu međutim rano su se odvojili, a mi nismo neke odluke ispoštovali. Treba tu i puno bolje igrati obranu za napraviti neki bolji rezultata, a žao mi je što u drugom poluvremenu tu razliku nismo uspjeli smanjiti. U nastavku HT Premijer lige moramo poraditi na obrani kako bi ostvarili željni rezultat, a Zadru želim svu sreću na završnici Kupa, - kazao je.

- Mislim da smo odigrali dobro, uz veliku količinu energije, ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice i zasluženo smo odnijeli pobjedu, kazao je mladi igrač Zadra Filip Paponja.

30. travanj 2024 20:12