StoryEditorOCM
KalelargaKAKO JE POGINULA VOZAČICA ŠKODE

A.O. (24) iz Čapljine počela je skretati na cesti kod Maslenice, ne znajući da je iza već pretječe VW...

Piše M. Kalajžić
2. kolovoza 2017. - 15:55
prometna_jasenice1-200409

Crni niz u prometu na zadarskom području se nastavlja. Nakon tragične smrti unuka (6) kojega su djed i baka iz BiH poveli na put pa se smrskali na autocesti kod Nadina, smrti vozača (26) BMW-a njemačkih oznaka koji se zabio u zapreku na cesti zatvorenoj za promet, pogibije motocikliste kod Karlobaga – a sve to u samo nekoliko zadnjih dana – jučer oko 14 sati, na državnoj cesti D 54 u Jasenicama, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila i u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dvije su osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 24-godišnja vozačica Antonela Obad iz Čapljine upravljajući Škodom (BiH) i krećući se iz Zatona Obrovačkog prema Maselnici, započela skretati u lijevo, u trenutku dok je njen automobil pretjecao 49-godišnjak upravljajući VW-om (ZG).

U sudaru su oba automobila ispala s kolnika. Vozačica Škode prevezena je u zadarsku bolnicu gdje je preminula, teško su ozlijeđeni 26-godišnji putnik iz Škode te 15-godišnje dijete iz VW-a, a lakše 12-godišnje dijete i 40-godišnja putnica iz VW-a.

Sudar se dogodio na ravnom dijelu kolnika kod Jasenica prema maslenici. Iz neutvrđenog razloga, vozačica škode skrenula je ulijevo, nesvjesna da ju je već započeo pretjecati VW zagrebačkih oznaka.

Uslijedio je strahovit sudar u kojemu je VW svojim prednjim desnim krajem pogodio Škodu u lijeva vrata vozača, točno na mjestu gdje je za upravljačem sjedila nesretna Antonela Obad.

Udarac je bio toliko jak da je prouzročio teške ozljede 26-godišnjeg suputnika iz Škode, a teže je ozlijeđeno i 15-godišnje dijete iz VW-a.

Policija obavlja očevid kako bi točno utvrdila kako je došlo do još jedne tragične pogibije na zadarskim cestama.

18. travanj 2024 16:46