StoryEditorOCM
KalelargaCRVENI KRIŽ

Aktiviran je mobilni broj 099/ 842-3324 za pružanje psihosocijalne potpore osobama u samoizolaciji i dostavu hrane starijim osobama na području Zadra

Piše GDCK Zadar
18. ožujka 2020. - 11:22


U koordinaciji s Gradom Zadrom, Društvo Crvenog križa Zadarske županije aktiviralo je mobilni broj 099 842 3324  za pružanje psihosocijalne potpore osobama u samoizolaciji.

Na isti broj Gradskog društvo Crvenog križa Zadar pruža usluge dostave namirnica i lijekova na području grada Zadra, a preostali dio Zadarske županije pokrivaju lokalna društva Crvenog križa Biograd, Benkovac, Obrovac, Gračac i Pag.

Broj je aktivan od 10 do 18 sati svakoga dana uključujući i subotu i nedjelju.

Mole se građani kojima uistinu treba pomoć u dostavi namirnica i lijekova da pripreme popis potrebnih namirnica na tjednoj bazi potreba i osiguraju novac za iste do dolaska naših volontera do njihovih vrata. Na ovaj način oslobađamo osobe rizičnih skupina da se izlažu nepotrebnom izlasku vani i time ih štitimo od moguće zdravstvene ugroze.

VAŽNO! - Radi mogućih zlouporaba samozvanih volontera želimo naglasiti da će naši volonteri i djelatnici biti u odorama Crvenog križa.

 


 

01. svibanj 2024 20:06