StoryEditorOCM
KalelargaVATRA OKO "LEDANE"

Ante Rubeša: Uklonite bespravne neonske reklame s ulaza ili ću to učiniti ja! Branko Dukić: Vi biste uklonili sve što vam se ne sviđa!

Piše P.O.
22. prosinca 2021. - 12:53

Nekadašnja tajnica zadarskog župana namjestila je natječaj svom suprugu ili bratu kako bi uzurpirali Perivoj kraljice Jelene. Pogodovala je, a pomogao joj je i gradonačelnik Branko Dukić koji je nadležnost nad perivojem dao "Nasadima", pa sada imamo divljanje u prostoru jer se plaća 200, a koristi 1.000 kvadratnih metara, izjavio je Ante Rubeša (Akcija mladih) na Aktualnom satu zadarskog Gradskog vijeća.

-Konzervatori i Ministarstvo kulture su nam potvrdili da su neonske reklame na ulazu u perivoj postavljene bez suglasnosti i da nikakvi dodatni zahtjevi nisu zaprimljeni. U perivoju je nekada postojala kavana i mi tražimo da se gabariti sadašnjeg disco kluba svedu na njenu veličinu i obuzda enormna buka koja iz perivoja dolazi za vrijeme koncerata, kada zaštitari stoje na ulazu i brane ulazak u nekada otvoreni perivoj, rekao je Rubeša tražeći zatvranje "romske kavane" i "ukidanje dozvole Marini Vuković Dujmović".

-Uklonite neonske reklame s ulaza ili ću to učiniti ja, poručio je Rubeša.

-Vi biste ukjlonili sve što vam se ne sviđa, uzvratio je gradonačelnik Dukić i dodao da je priču s perivojem naslijedio i priznao da je buka stvarni problem kojeg treba razriješiti.

25. travanj 2024 06:03