StoryEditorOCM
KalelargaVIDEO S LICA MJESTA

Bizarna nesreća na Kolodvoru: pješakinja (36) zadobila teške tjelesne ozljede - doslovno se nosom zabila u autobus. I zbog toga će odgovarati!

Piše IN
15. ožujka 2020. - 08:53

NOVO

Pješakinja koja je u subotu navečer stradala u prometnoj nesreći kod Kolodvora, zadobila je teške tjelesne ozljede, potvrđeno nam je u nedjelju ujutro u zadarskoj policiji. 

Naime, 36-godišnjakinja se prilikom pokušaja prelaska ulice Franka Lisice za vrijeme crvenog svjetla na semaforu za pješake, i to izvan pješačkog prijelaza, doslovno zabila u autobus koji je skretao iz ulice Ante Starčevića desno prema gradskom groblju, u trenutku dok je na semaforu imao zeleno svijetlo. 

Pješakinja je u autobus udarila nosom i od udarca ga je slomila i pala na cestu. Sreća u nesreći je da nije pala pod autobus, jer su posljedice mogle biti mnogo gore.

Policija je također utvrdila da je odgovornost na nesreći na samoj pješakinji, pa će optužni prijedlog protiv nje biti proslijeđen prekršajnom odjelu Općinskog suda u Zadru.


U subotu navečer oko 19.20 sati u Zadru se dogodila prometna nesreća na križanju ulice Ante Starčevića i Franka Lisice u kojoj je stradala 36-godišnja pješakinja.

Žena je, dok je na semaforu bilo crveno svjetlo, pokušala prijeći ulicu Franka Lisice, i to izvan pješačkog prijelaza, kada je na nju naletio gradski autobus Liburnije koji je, na zeleno svjetlo, skretao s Kolodvora prema gradskom groblju.

Pješakinja je hitno prevezena u zadarsku bolnicu gdje joj je pružena medicinska skrb.

Policija do trenutka objave ove vijesti nije imala informacije o stanju pješakinje, odnosno koje su težina ozljeda koje je zadobila, ali su nam rekli da žena nije u životnoj opasnosti.

19. travanj 2024 09:11