StoryEditorOCM
KalelargaOČEVID POKAZAO

Biciklist (76) poginuo nakon što se nije zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja: naletio na automobil zadarskih oznaka!

Piše B.S.
1. rujna 2021. - 18:24

Očevid prometne nesreće u kojoj je u srijedu u 9.57 sati na lokalnoj cesti između mjesta Kolan i Mandre smrtno stradao 76-godišnji biciklist, hrvatski državljanin, pokazao je kako je do nesreće došlo nakon što se 76-godišnjak nije zaustavio na znak 'stop'.

Prilikom uključivanja na lokalnu cestu LC 63003, 76-godišnjak se nije zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja, te je oduzeo prednost osobnom vozilu Volkswagen zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka koja se kretala cestom LC 63003 iz smjera Mandre prema Kolanu. Nakon udara biciklist je pao na kolnik i smrtno stradao na mjestu događaja, dok vozačica osobnog automobila nije ozlijeđena.

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, te je o događaju izvješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet je u vremenu od 9.57 do 14.05 sati bio obustavljen, te se odvijao alternativnim pravcima

05. lipanj 2023 09:40