StoryEditorOCM
KalelargaKRIVI JACKPOT

Bivša direktorica Radija BnM Nikolina Kovačević više nije zaposlena u tvrtki Croata

Piše IN
24. veljače 2020. - 22:12

Nikolina Kovačević nije više zaposlenica tvrtke Croata u zajedničkom vlasništvu Grada Biograda i općina Pakoštane, Pašman i Sv. Filip i Jakov.

Bivša direktorica radija BnM u siječnju je raskinula ugovor o radu na radnom mjestu novinarke, na kojem je bila od rujna prošle godine, nakon izbijanja afere o namještanju nagradne igre povodom rođendanske proslave radija BnM. Tada se otkrilo da je Kovačević tvrtku ostavila u poslovnim dubiozama "teškim" više od 800.000 kuna. Nakon smjene Kovačević je uzela bolovanje, a plaća joj je smanjena s 12 na pet tisuća kuna.

– Gospođa Kovačević nije više naša zaposlenica. Ne znam je li radi i gdje, moguće da je na zavodu za zapošljavanje – potvrdio nam je novi direktor Željko Domitrović.

Protiv Radija BnM je inače otvoren predstečajni postupak i do travnja je rok za prijave svih vjerovničkih potraživanja. Koliko će dugovi tvrtke na koncu iznositi, teško je procijeniti, no dugovanja prema zaposlenicima su u potpunosti podmirena krajem prošle i početkom ove godine.

– Radio BnM sada ima sedam zaposlenih i sve troškove pokrivamo iz tekućeg poslovanja. Što se tiče pokrenute policijske istrage, ona po mojim informacijama još nije završena, tako da vam ništa o tome ne mogu reći – kazao nam je direktor Domitrović.

08. svibanj 2024 05:40