StoryEditor
KalelargaTEŠKI OKRŠAJ DVOJICE MUŠKARACA ZBOG ZADARSKE POLICAJKE

Bivši mladić policajke na nju i 30-godišnjaka nasrtao automobilom, svi su dobili kaznene prijave, a ona je udaljena iz službe!

Piše Zadarski.hr
25. listopada 2019. - 11:59
NEREDI_GRAD

Policijska službenica PU zadarske (28) udaljena je iz službe nakon incidenta u kojem je sudjelovala. U trenutku kada se incident dogodio ona je bila izvan službe, no protiv nje je ipak podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka koji je rezultirao otkazom.

Nešto prije ponoći ona je u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, na parkiralištu benzinske stanice, lakše ozlijeđena, dok je pokušavala spriječiti sukob između 24-godišnjaka i 30-godišnjaka koji su se fizički sukobili.

Prema našim saznanjima, povod za fizički sukob bila je upravo 28-godišnja policajka, koja je ranije navodno bila u vezi s 24-godišnjakom. Potom je, pak, bila sa 30-godišnjakom koji je, gnjevan na 24-godišnjaka, na njega nasrnuo nožem. Mladić je zadobio ozljede, a ozlijeđena je i bivša policajka koja je pokušala spriječiti sukob. Nju je, točnije, 24-godišnjak udario.

Nakon što je ozlijeđen nožem, razjareni 24-godišnjak je sjeo u automobil i zaletio se prema policajki i 30-godišnjaku, pokušavajući ih ozlijediti. U tome nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje 24-godišnjaku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, te nanošenja tjelesne ozljede, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

- S obzirom da je 28-godišnjakinja službenica PU zadarske, koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka – potvrđeno je u zadarskoj policiji.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 20:43