StoryEditorOCM
KalelargaVEĆ ČETVRTU GODINU

Božinović u ponedjeljak dolazi u Zadar, otvara u Policijskoj upravi zadarskoj Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2021.

Piše M.K.
13. lipnja 2021. - 22:32

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović sudjelovat će u ponedjeljak, 14. lipnja 2021. godine na otvorenju Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2021. koji će četvrtu godinu za redom, kao ljetna operativna centrala, započeti s radom u Policijskoj upravi zadarskoj, Ulica bana Josipa Jelačića 30, Zadar.

U 10.45 sati započinje obilazak Stožera na kojem će, uz ministra Božinovića, biti i glavni ravnatelj policije Nikola Milina i njegov zamjenik Željko Prša. Potom slijedi obilazak Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka Zadar u prisustvu voditeljice Mirne Kovač Bašić.

Nakon toga, u parku dvorišta Policijske uprave zadarske će zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša održati video prezentaciju o općim sigurnosnim pokazateljima i funkcioniranju Stožera za provedbu mjera sigurnosti, s naglaskom na stanje na državnoj granici, sigurnost i protočnost cestovnog prometa i postupanje vezano uz COVID-19.

16. travanj 2024 11:30