StoryEditorOCM
KalelargaSTIŽU NOVI LIKOVI

Branko Dukić: "Da ne bude zabune – ovo nisu smjene! Posao u gradskoj upravi je maraton u kojem imamo pravo na izmjene i to ćemo iskoristiti"

Piše P. O.
12. prosinca 2023. - 09:58

Dobili smo i izjavu gradonačelnika Branka Dukića o raspisivanju natječaja za četiri pročelnička mjesta u zadarskoj gradskoj upravi. Evo što kaže Dukić.

-U svim poslovnim procesima, pa tako i u onima naše gradske uprave, postoje radna mjesta koja imaju veliki teret odgovornosti i složenosti poslova. Pročelnici Nekić i Pešut dugo su godina nosili i odgovornost i davali svoj maksimum koji je itekako mjerljiv. To treba cijeniti, a kao gradonačelnik sam im zahvalan na suradnji kroz sve ove godine. Konačno, zaslužuju manji pritisak, a mogu i dalje dati puni doprinos kroz razmjenu iskustva i znanja onima koji će ih zamijeniti.  A posao u gradskoj upravi je maraton u kojem imamo pravo na izmjene i to ćemo iskoristiti. Da ne bude zabune – ovo nisu smjene!  Slijedi natječaj koji će biti otvoren dovoljno dugo da svi zainteresirani mogu spremni ući u izbor. Vrijeme pred nama donosi nove izazove, i u tom vremenu Gradska uprava treba ljude koji će donijeti inovativnost, kreativnost uz naglašenu društvenu odgovornost. Za lakšu prilagodbu određeno vrijeme na pomoći će im biti i prethodnici koji će im znati prenijeti stečena znanja i iskustvo, uvjeren je gradonačelnik Dukić.

06. svibanj 2024 13:19