StoryEditorOCM
KalelargaOPREZNO VOZITE

Bura stvara probleme u prometu, samo za osobna vozila otvoren Paški most i cesta Maslenica - Zaton Obrovački

Piše Zadarski.hr
27. svibnja 2023. - 09:24

Od 07:55 autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je za sav promet (između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h).

Zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i na Paškom mostu.

Na državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99), lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) i na Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zabrana prometa zbog olujnog vjetra za I skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) na državnoj cesti DC102 most Krk.

Pojačan je promet autocestom A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora.

25. travanj 2024 13:01