StoryEditorOCM
KalelargaPAPRENA CIJENA

Čak 17 ponuda stiglo za jedan poslovni prostor u vlasništvu države na Poluotoku! Evo što bi moglo biti u njemu...

Piše I.I.
7. veljače 2024. - 19:41

Državne nekretnine nedavno su izvijestile kako je na njihovom posljednjem natječaju za zakup poslovnih prostora najviše ponuda dobio prostor koji se nalazi u Zadru, njih čak 17!

Riječ je o prostoru na adresi Braće Vranjana 7, nekadašnjem kafiću "Kala" rezerviranom za djelatnike obližnjih sudova.

Iako je "Kala" zatvorena, vrata bi u tom prostoru uskoro mogla otvoriti poznata zadarska vinarija. Naime, najvišu ponudu za taj prostor dala je vinarija Barrel, a kako doznajemo u tom će prostoru, ako sve prođe u redu na natječaju, otvoriti wine bar. 

Za ovaj prostor vinarija Barrel dala je najvišu ponudu i to u iznosu od 2.720 eura.

Drugi prostor u Zadru, za koji je stiglo šest ponuda, nalazi se na Poljani Pape Aleksandra III. Najvišu ponudu za ovaj prostor u iznosu od 1.412 eura dala je tvrtka Brooklyn sandwich company koja na Morpurgovoj poljani u Splitu ima otvoren bagel bar naziva Brooklyn Bagel Co. 

- Skrećemo pažnju da je riječ o preliminarnim rezultatima po otvaranju ponuda te da će službeni rezultati, nakon što Povjerenstvo za provođenje postupka javnog otvaranja ponuda za zakup poslovnih prostora analizira pristigle ponude i utvrdi njihovu valjanost, biti javno dostupni na internetskoj stranici Državnih nekretnina tijekom ovog tjedna, naglasili su iz Državnih nekretnina.

01. svibanj 2024 12:09