StoryEditorOCM
KalelargaTEŠKA PROMETNA

Mladi Zadrani autom sletjeli u more: u stravičnoj nesreći navodno više mrtvih

Piše Zadarski.hr
5. svibnja 2020. - 00:44

Prije sat vremena dogodila se teška prometna nesreća u Zadru.

Kako smo neslužbeno doznali, četvorica mladića u dobi od oko 20 godina vozilom zadarskih registracijskih oznaka, sletjela su u more na Liburnskoj obali. Prema neslužbenim informacijama, trojica su u teškom stanju hitno prevezena u zadarsku bolnicu te se za sada njihovo stanje još ne zna. Iako se u početku navodilo da u prometnoj nesreći ima i smrtno stradalih, to još uvijek nitko službeno nije potvrdio. Na teren je stigao i državni odvjetnik te je očevid u tijeku.

Kako su nam rekli svjedoci, ribari koji tamo svaku večer stoje , jedan mladić je odmah isplivao, dok su ostalu trojicu izvukli vatrogasci i odvezli vozilom hitne pomoći. Njihovo trenutno stanje je nepoznato.

- Samo su projurili pokraj mene, bit će 300 na sat! Mislim da bi i mene skupili da se nisam pomaknuo! - komentirao je vidno potreseni ribar koji je bio svjedokom čitavog događaja.

Inače, stanovnici koji žive u staroj jezgri od početka karantene upozoravaju dežurne službe kako su utrke oko zadarskoga Poluotoka sve češća pojava te se noću čuju gume i zvukovi kočenja.

- Kako je manje prometa na cestama njima je to valjda bila idealna prilika da se utrkuju i isprobavaju koliko brzo može ići njihov auto - rekla je ljutito žena čiji prozori s Muraja gledaju baš na Liburnsku obalu.

Vrlo se brzo okupilo mnoštvo ljudi, pretpostavlja se prijatelji mladića koji su saznali za nesreću.

Uskoro opširnije....

03. svibanj 2024 01:42