StoryEditorOCM
KalelargaRAZGLEDAVANJE TODORIĆEVE JAHTE U ZADARSKOJ MARINI

Cijena 1,4 milijuna eura - ako se želite provozati i to ćete platiti

7. kolovoza 2017. - 22:02
jahta_agrokor1-070817

Poznato je da onaj tko vozi "Rivu" zasigurno uživa visok društveni status - obično su to poznati glumci, biznismeni, tajkuni i veliki državnici. Jedan od vlasnika "Rive", točnije "Rive 85 Opera" imena 'Jana' je i Ivica Todorić.

Na ovoj motornoj jahti obitelj Todorić provodila je ljeta i često putovala na svoj otok Smokvicu kod Rogoznice, a od danas 8. kolovoza izložena je u Marini Zadar - Tankerkomerc na glavnom lukobranu u svrhu prodaje.

Još u svibnju, na Agrokorovim stranicama objavljeno je kako će na prodaju ići i Todorićeva jahta i helikopter, a u međuvremenu je interes pokazalo čak 15 kupaca za jahtu i 12 za helikopter. -Tražena cijena jahte je 1,4 milijuna eura. Radi se o cijeni bez poreza na dodanu vrijednost, a porezni tretman će se utvrditi ovisno o poreznom statusu kupca, stoji na stranicama Agrokora.

"Riva 85 Opera" prije nego što je stigla u Zadar bila je na redovitom servisu i održavanju na suhom vezu u Italiji. Proizvedena je 2006. godine, a ukupna dužina joj je 23,86 metara. Svi zainteresirani potencijalni kupci svoje ponude mogu proslijediti tvrtki Navis Marine d.o.o. iz Zagreba kao službenom agentu za posredovanje u prodaji završno sa 1. listopadom 2017. godine.

Tijekom pregleda jahte u Zadru pak zainterseirani će morati potpisati standardni Ugovor o pregledu broda te će za potrebe pregleda, odnosno probne vožnje, biti potrebno uplatiti i određenu naknadu. Očekuje se da će novi vlasnik ove motorne jahte biti poznat tijekom listopada.

24. travanj 2024 16:24