StoryEditorOCM
KalelargaPOZIV PREMIJERA

Ćustić: "Doći ću u Banske dvore na kavu s Plenkovićem, ali pod određenim uvjetima. Neka me razuvjeri djelima, a ne riječima!"

Piše IN
25. siječnja 2022. - 20:05

- Spreman sam doći na u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima. Plenković tvrdi da će nas nakon razgovora razuvjeriti u ono što mislimo o njemu, ali ja mu baš i ne vjerujem. Volio bih da me razuvjeri svojim djelima, a ne riječima, kazao je Mladen Ćustić za Zadarski.hr, nakon što je premijer Plenković pozvao njega i Hrvoja Vrkića na razgovor i kavu u Banske dvore. Ćustić (72) i Vrkić (49) prošlog su petka, zbog komentara na Facebooku na račun predsjednika Vlade, privedeni u zadarsku policiju zbog prijetnje, ali su dobili prekršajne naloge za narušavanje javnog reda i mira.

Poziv Ćustiću i Vrkiću Plenković je uputio iz Zagreba na konferenciji za novinare. „Ako će i nakon toga to misliti, onda ću to poštovati. Podsjećam još jednom, od mora prijetnji i uvreda, nikada nisam tražio sudsku zadovoljštinu. Policija mora rastumačiti postupanje”, kazao je predsjednik Vlade.

Mladena Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za "izmišljenu aferu" kako bi se skrenula pozornost s uspješnog posjeta premijera Zadru, ali Ćustić to nije htio komentirati.

26. travanj 2024 11:34