StoryEditorOCM
KalelargaVIJEĆNIK ZOVE GRAĐANE

"Dajte mi neriješene predmete koji vam se kvasaju u ladicama, ja ću ih iznijeti na sjednici i bit će riješeni odmah. Govorim vam iz mog iskustva!"

Piše L.B.
29. studenog 2022. - 16:27

- Župane, na prošloj sjednici sam iznio problem oko sporosti rješavanja predmeta od strane županijskih upravnih odjela, vi ste u svom odgovoru naveli kako je naša županija rekorder po broju zaprimljenih predmeta, te da se uslijed toga neki predmeti sporije i rješavaju. Međutim, konkretan predmet o kojem sam pričao i koji je u ladicama stajao više od pola godine, je, gle čuda, dan nakon sjednice Županijske skupštine uskrsnuo i došao na red, te je riješen u jednom danu - kazao je na Aktualnom satu u utorak na Županijskoj skupštini vijećnik Zlatko Marasović (SDP).

- Ili je riječ o pukoj slučajnosti ili se ipak može kad se hoće. Pošto mislim da je riječ o ovom drugom, pozivam građane naše županije da predmete koji im se dugo „kvasaju“ u ladicama županijskih službenika proslijede meni, kako bi ih predstavio na aktualnom satu županijske skupštine, pa će i oni uskrsnuti i biti rješeni u roku jednog dana - kazao je Marasović.

Župana Božidara Longina nije impresionirala ironija vijećnika Marasovića. U odgovoru je samo opet kazao da je Zadarska županija u samom vrhu u Hrvatskoj po broju rješenih predmeta; dinamika rješavanja je oko 15.000 predmeta godišnje.

25. travanj 2024 15:41