StoryEditorOCM
KalelargaKUHANJE ŽABE

Sutra se u Gradu održava sastanak s gradskim vijećnicima, na "repertoaru" tri teme među kojima je i KK Zadar; Rubeša: Nemojte me više zvati!

Piše Iva Ivanac
14. lipnja 2023. - 09:25

U Gradu Zadru se u četvrtak u 13 sati održava sastanak na koji su pozvani gradski vijećnici, a na dnevnom redu se nalaze tri teme. Prva, oko koje će zasigurno biti najviše prijepora, je KK Zadar.

- Predstavnici Nadzornog odbora KK Zadar obratili su se sa zamolbom za organiziranjem sastanka na temu financijske održivosti poslovanja Kluba. Na sastanku će članovi Nadzornog odbora prezentirati analizu trenutnog financijskog stanja te dva potencijalna scenarija za budućnost Kluba, stoji u pozivu koji je Grad poslao vijećnicima. 

Ostale dvije teme kojima će se vijećnici baviti su upravljanje Centrom za mlade i upravljanje Kneževom i Providurovom palačom. Odmah nakon poziva vijećnicima, Ante Rubeša je zamolio da se njegova adresa izbriše s liste mailova. 

- Molim vas da mi ubuduće ne šaljete nikakve pozive. Ispod časti mi je sjediti za istim stolom sa izdajicama ovoga Grada!, poručio je Rubeša, a Damir Burčul smatra da temu KK Zadra treba posebno obraditi, a ne je uvrstiti zajedno s temema oko upravljanja dvjema ustanovama. 

- Predlažem da točke 2. i 3. uvrstite u dnevni red na sljedećem sastanku o HNK Zadar, kazao je Burčul koji je napisao posebnu poruku na kraju maila. 

- P.S. Nadam se da ćete omogućiti i gradonačelniku B.D. da bude nazočan, dodao je Burčul. 

02. svibanj 2024 07:41