StoryEditorOCM
KalelargaSMJENA KARLOVIĆA

Daniel Radeta: "Gradonačelnik provodi sumanutu destruktivnu politiku! Jedina reputacijska šteta koja je evidentna je ona na egu Dukića!"

Piše Iva Ivanac
28. veljače 2024. - 12:31

Odluku gradonačelnika Branka Dukića da smjeni direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića komentirao je i predsjednik GO SDP-a Zadar, Daniel Radeta, optuživši za sve - južinu i Dukićev ego! 

- Danima upozoravam na slomljenu psihu unutar njihovih redova, a kada tome dodamo i ovu južinu, onda dobijemo sumanute destruktivne politike koje su postale svakodnevne. Nakon jučerašnjeg dana i odluke gradonačelnika da poništi Radnu skupinu i osnivanje Centra za mlade, jasno je kako se gradska uprava ne vodi javnim interesima.

Jedina reputacijska šteta u ovom slučaju koja je evidentna jest reputacijska šteta na egu gradonačelnika Branka Dukića. Odluka HDZ-a i Branka Dukića da smjeni direktora Karlovića zbog koncerta Aleksandre Prijović je još jedna u nizu destruktivnih odluka iza koje se krije nestabilna psiha, neuračunjivost, destrukcija, egotrip i naravno južina, zaključio je Radeta. 

26. svibanj 2024 15:51