StoryEditorOCM
KalelargaOSTAVKA ČLANA

Davor Karlović komentira odlazak Meštrovića iz NO KK Zadar: Pravi razlog krije se u neslaganju Enija i Rubeše!

Piše ZAdarski.hr
14. srpnja 2022. - 15:15
Zadar, 210622. Velika vijecnica, Narodni trg. 12. sjednica Gradskog vijeca grada Zadra. Na fotografiji: Davor Karlovic, vijecnik.Jure Miskovic/Cropix

Član Nadzornog odbora KK Zadar i gradski vijećnik Davor Karlović (HDZ) reagirao je na odlazak Enia Meštrovića iz NO-a. Karlović je istaknuo kako nije u redu da Meštrović daje ostavku jer još uvijek nisu riješeni svi problemi kluba, pogotovo oni financijski. 

- Osobno smatram kako nije u redu da Enio u ovom trenutku istupa iz kluba, dok klubu treba sva moguća pomoć da se rješavaju problemi, zatvori financijska konstrukcija i pripremi nova sezona. Mi smo pristupili u Nadzorni odbor svi zajedno kao gradski vijećnici, što je bio plod dogovora na gradskom vijeću, da bi sada Enio bez ikakve najave i bez sastanka Nadzornog odbora, samo tako, odlučio izaći iz Nadzornog odbora.

Zna se da klub u ovoj konstataciji snaga u vijeću ovisi o Eniu i da je zato bitno da je tu. Smjene koje je inicirao ne rješavaju same po sebi ništa, a revizija na koju se poziva je tek naručena, a ne i napravljena. Prema tome, njegov potez nema logike niti obrazloženja i mislim da se pravi razlog krije u neslaganju Enija i Rubeše koje je u zadnje vrijeme bilo itekako vidljivo. Prije svega jer Rubeša provodi samovolju i ponaša se kao direktor kluba, alfa i omega, a ne kao nadzorni odbor kluba, kazao je Karlović dodajući kako je klub usmjeren samo na međusobna razračunavanja, a nema govora o tome što će biti sljedeće sezone, ni kako će se zatvorit financijska konstrukcija.

20. travanj 2024 10:31