StoryEditor
KalelargaPRINOVA ZA TRI DANA

Davor Valčić: ‘Prije godinu dana izgorio nam je WC. Jutros smo do 9 sati imali stan, a evo nas sada na ulici. Ali snaći ćemo se - ovo je Zadar!‘

Piše Zadarski.hr
15. lipnja 2021. - 19:15
Radijski voditelj Damir ValčićCropix

Prošle godine u ovo vrijeme Davor Valčić, poznati radijski voditelj iz Zadra, imao je mali požar u stanu. Završio je štetom u kupatilu koje je ubrzo sanirano.

Godinu dana kasnije, točnije, Valčiću je umalo izgorio cijeli stan u zgradi na Narodnom trgu. I to tri dana prije termina njegove supruge za novu bebu...

- Ova scena je za mene katastrofa. Ženi je termin poroda za tri dana, baš smo sredili stan za bebu, a imamo i klinku od četiri godine. Tako da je ovo bi nenadani šok za mentalni organizam i zdravlje - kazao je Valčić novinarima na Narodnom trgu.

Stanje u stanu je ovako opisao: srušio se krov, pale su grede i kupe, stan je neupotrebljiv. Čekam priliku da idem uzeti i spasiti dokumente, ako bude moguće.

- Jutros smo imali stan do 9 sati, a evo nas sada na ulici. Ali snaći ćemo se, ovo je Zadar!  - zaključio je uz smiješak popularni radijski voditelj i DJ Davor Valčić. 

item - id = 1106053
related id = 0 -> 1106772
related id = 1 -> 1106682
17. rujan 2021 09:45