StoryEditorOCM
KalelargaNOVA PROVOKACIJA AKCIJE MLADIH

Došli s majicama i natpisom "Koliko ste torbi dobili za Gaženicu?" Imali su i različite fotografije...

Piše P.O.
26. rujna 2018. - 17:14
bakrac

U Klubu vijećnika Akcije mladih došlo je do zamjene vijećničkih mjesta: zbog svog znanja o pomorskom dobru i koncesijama, Marjana Botić se vraća u Županijsku skupštinu, a Kristijan Kotlar odlazi u Gradsko vijeće Zadra.

-Interesna grupacija koja šteti našem društvu je jača u Županiji nego u Gradu. Dodjela koncesije za Gaženicu je izigravanje zakona, to je pogodovanje interesnoj grupi koja će kroz podkoncesije dijeliti kolač, izjavio je Marko Pupić Bakrač.

Na sjednicu Županijske skupštine, vijećnici Akcije mladih došli su s majicama na kojima je pod naslovom "Torbari" tiskan tekst "Koliko ste torbi dobili za Gaženicu?". Na majici Marka Pupića Bakrača je fotografija župana Božidara Longina u društvu zadarskog poduzetnika Zdenka Zrilića, dok je na majici Marjane Botić "pridružen" i drugi poduzetnik, Zvonimir Nižić Grof.

Naša uloga je da podižemo svijest birača, poruka je "ovog ste čovjeka izabrali za župana", rekao je Pupić Bakrač koji je kasnije, na samom početku sjednice, uputio pozdrav "svim torbarima, ma gdje bili, pogotovo nazočnima".

Brzom reakcijom predsjednika Skupštine Željka Lončara, Pupić Bakrač je zaradio opomenu jer "ne poštuje dostojanstvo svih osoba u županijskoj vijećnici".

26. travanj 2024 09:34