StoryEditorOCM
KalelargaREPOVI SVEČANE SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA ZADRA

Dragić: Najgori ste gradonačelnik u 30 godina! Dukić: Niste bili ovako glasni kad je Novoselović dao ostavku...

Piše P.O.
23. prosinca 2019. - 14:48
dan grada3-221119

Tko vam je dopustio da svečanu sjednicu Gradskog vijeća pretvorite u predizborni skup s ispraznim govorima HDZ-ove kandidatkinje na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar Kitarović i ministra obrane Damira Krstičevića koji nisu imali nikakve veze s našim gradom. Usput su dobitnici gradskih priznanja prebrzo prozivani da prime nagrade, pa su i tako gurnuti u drugi plan, zamjerila je na Aktualnom satu Gradskog vijeća Irena Dragić (SDP) gradonačelniku Branku Dukiću.

-U 30 godina nitko to sebi nije dopustio, najgori ste gradonačelnik dosada, što prije odete to bolje, a Zadar vam je sinoć poslao poruku i zato hvala Zadru, rekla je Dragić aludirajući na pobjedu Zorana Milanovića u prvom krugu izbora.

Dukić se složio da su laureati prebrzo prozivani, ali je sve druge navode odbacio zamjerajući Dragić što nije bila tako glasna kada joj je predsjednik stranke Antun Novoselović „zbog neke afere dao ostavku i otišao”.

-Svima je drago kada im na svečanu sjednicu dođu predsjednica i ministar obrane, rekao je Dukić vjerujući ipak da su svi laureati bili zadovoljni i smatrajući da se iz primjedbe Irene Dragić vidi s „kolikim jalom kreće na svih”.

19. travanj 2024 15:45