StoryEditorOCM
KalelargaOBROVAČKI TROKUT

Njemica (54) vrijeđala policajce jer su joj zbog jakih udara bure rekli da mora obilaznicom: ‘nagazila je gas‘, a oni su je ubrzo sustigli...

Piše B.S.
5. travnja 2023. - 09:58

Policija je u utorak sankcionirala 54-godišnju državljanku Njemačke koja ih je vrijeđala jer je promet djelomično bio zatvoren zbog jakih udara bure.

Dok je državnom cestom DC-27 promet bio dozvoljen samo za osobna vozila, policajci su na raskrižju državnih cesta DC-27 i DC-50, regulirali i preusmjeravali promet kada su u 18.13 sati zaustavili kombi Mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Kada su vozačici rekli da je promet državnom cestom DC-27, prema Obrovcu ograničen, te da vožnju treba nastaviti obilaznim pravcem, 54-godišnjakinja je započela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policajca, odbila je dati dokumente, te je vozilom naglo nastavila vožnju državnom cestom DC-27 prema Obrovcu.

Ubrzo je zaustavljena na području Policijske postaje Benkovac-Obrovac gdje je prekršajno sankcionirana zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

27. travanj 2024 10:44