StoryEditorOCM
KalelargaNE ŽELIMO BITI TAOCI

Dukić držao monolog - sindikalci vatrogasaca napustili sastanak: "Ako u petak ne budu isplaćene plaće, u ponedjeljak se vidimo na prosvjedu na Trgu"

Piše Zadarski.hr
11. siječnja 2023. - 11:51

Dobili smo priopćenje Sindikata vatrogasaca Rijeka – podružnica Zadar s gradonačelnikom Brankom Dukićem. Objavljujemo ga u cijelosti.

-Poštovani, ovim putem želimo obavijestiti javnost o današnjem sastanku Sindikata vatrogasaca Rijeka – podružnica Zadar s gradonačelnikom Brankom Dukićem.

Jučer smo obaviješteni da nas gradonačelnik Dukić kao sindikalne predstavnike vatrogasaca poziva na sastanak u gradsku upravu ujutro u 09:40h zajedno s ostalim sindikatima. Sukladno očekivanjima, na tom sastanku, gradonačelnik Dukić u dugom monologu ponovno pojašnjava problematiku neisplate plaća koja je u svom sadržaju identična dopisu koji je poslan svim gradskim djelatnicima na privatne mail adrese prije nekoliko dana.

Naša reakcija na njegov monolog je bila napuštanje sastanka uz izjavu ako u petak ne budu isplaćene plaće, u ponedjeljak se vidimo na prosvjedu na trgu ispred gradske uprave u kojem će skupa sa zadarskim vatrogascima sudjelovati i cjelokupna Udruga sindikata profesionalnih vatrogasaca Republike Hrvatske.

S poštovanjem, Dino Lilić, sindikalni povjerenik SVR – podružnica Zadar

23. travanj 2024 16:36