StoryEditorOCM
KalelargaRUŠENJE KARLOVIĆA

"Dukić je naš najveći saveznik. Sve će biti jasnije kad se imenuje novi direktor, ako je riječ o osobi koja je promovirala Zadar u New Yorku..."

Piše Iva Ivanac
28. veljače 2024. - 15:10

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Marko Vučetić smatra kako je odluka gradonačelnika Branka Dukića da smijeni direktora Karlovića - pogrešna!

- Ako je Dukić pristao na argument reputacijske štete onda u ovaj slučaj treba uvesti novu varijablu. To je da bi zbog publike koja odlazi na koncert Aleksandre Prijović zapravo gradonačelnik Dukić trebao podnijeti ostavku zbog toga što mu političku reputacijsku štetu predstavljaju glasači koji glasaju za njega i odlaze na taj koncert, kazao je Vučetić.  

- Direktor Karlović je predstavljan kao izuzetno sposobna osoba koja je ŠC Višnjik pretvorila u dnevni boravak i koji dnevno koristi više tisuća građana i posjetitelja. Ne postoji niti jedan incident koji bi poništio Karlovićevu dosadašnju sposobnost. Smatram da je u ovoj situaciji riječ o političkoj osveti, a je li tome tako, vidjet ćemo kada saznamo tko će biti budući direktor. Ako je riječ o osobi koja je promovirala Zadar u New Yorku toliko kvalitetno da se s tom činjenicom izrugivala cijela Hrvatska, onda je i riječ o tome da je Dukić u kadrovskom smislu u potpunosti odlučio devastirati sve pozitivno u Zadru, a Višnjik jest pozitivna priča kojoj dnevno svjedoče tisuće Zadrana, istaknuo je Vučetitćč dodajući kako je Dukić "nesvjesni gradonačelnik". 

- Nitko nije naš veći saveznik od Dukića. Da tražim nekoga tko će iznutra rušiti HDZ, Dukić je osoba koja ima sve karakteristike, zaključio je Vučetić.  

02. svibanj 2024 21:19