StoryEditorOCM
Kalelarga120 MILIJUNA EURA

Dukić nije odgovorio na pitanje hoće li podržati izmjene plana za Marasku koje predviđaju više stanova: ‘O tome će odlučiti Gradsko vijeće‘

Piše II
25. siječnja 2023. - 13:08

Odluku o proširenju stambenog dijela projekta hotel Maraska, donijet će Gradsko vijeće, kazao je gradonačelnik Branko Dukić, izbjegavajući dati odgovor na izravno novinarsko pitanje, je li on suglasan s prijedlogom Dogus grupe da se poveća stambeni dio projekta.

- Što se tiče izmjena i dopuna detaljnog urbanističkog plana, bit će kada se gradnja hotela pokrene. One mogu okvirno započeti, ali o tome će odlučivati Gradsko vijeće koje je, koliko smo vidjeli na posljednjoj prezentaciji, imalo pozitivno mišljenje. Ali odluka je na njima - kazao je Dukić dodajući kako početak radova na hotelu Maraska cjelokupna gradska uprava doživljava kao veliki uspjeh dugogodišnje suradnje s Dogus grupom. Usprkos svim problemima koji su imali u Turskoj i Hrvatskoj, firma se oporavila i nisu se odrekli Zadra kao destinacije u kojoj žele ostvariti svoj poslovni potencijal, rekao je gradonačelnik za investiciju ukupne vrijednosti 120 milijuna eura.

25. travanj 2024 09:02