StoryEditorOCM
KalelargaULICA DENISA ŠPIKE

Dukić "proziva" medije da bi trebali građane informirati o novim prometnim regulacijama, a ni na stranicama Grada Zadra nemaju tu obavijest!

Piše Iva Ivanac
19. ožujka 2024. - 17:33

Jedna od tema gradonačelnikovog kolegija koji se održao u utorak bio je i prometni kaos kod OŠ Šimuna Kožičića Benje koji je nastao zbog radova u ulici Denisa Špike.

Kako se zbog radova kompletan promet prebacio u ulicu Asje Petričić, pročelnik UO za komunalne djelatnosti Robertino Dujela kazao je kako je od ponedjeljka na snazi nova prometna regulacija koja bi uvelike trebala smanjiti gužve.

Iz Grada ističu kako su Odvodnji uvjetovali brzi završetak radova i puštanje u promet ulica Denisa Špike, Puta Dikla i Matije Gupca u punom profilu prije otvaranja radova na Putu Nina.

Iako je gradonačelnik Dukić novinare "podsjetio"  kako su upravo mediji ti koji bi sugrađane trebali upozoravati na radove na cestama i nove prometne regulacije, očito nije vidio kako na službenim stranicama Grada Zadra, čije informacije mediji prenose, još uvijek nema obavijesti o novoj prometnoj regulaciji na križanju ulica Asje Petričić i Ivana Zajca.

image

Nova prometna regulacija

Zadarski.hr/
image

Nova prometna regulacija

Zadarski.hr/
image

Nova prometna regulacija

Zadarski.hr/
image

Nova prometna regulacija

Zadarski.hr/
26. travanj 2024 01:16