StoryEditorOCM
KalelargaOBJAVLJENA LISTA

Dva prva mjesta za suce u Zadru na listi DSV-a zauzele sutkinja iz Dubrovnika i sudska savjetnica iz Zagreba

Piše B.S.
14. prosinca 2020. - 11:24

Nakon obavljenih razgovora u petak u zgradi Ministarstva pravosuđa i uprave u Zagrebu, Državno sudbeno vijeće (DSV) objavilo je listu prvenstva kandidata za dva suca Općinskog suda u Zadru. Prema konačnoj bodovnoj listi najveći broj bodova ostvarila je Neva Lukin, sutkinja Općinskog suda u Dubrovniku. Druga je Ana Santini, viša sudska savjetnica Općinskog suda u Zagrebu.

Za dva sudačka mjesta na Općinskom sudu u Zadru javila su se 22 kandidata.

Na razgovor za dva sudačka mjesta u Zadru su prema utvrđenom broju bodova na temelju završne ocjene koju su ostvarili u Državnoj školi za pravosudne dužnosnike bili su pozvani: Neva Lukin, Ana Santini, Ivana Župan, Marija Knez, Silvana Brala, Petar Zaradić, Vera Miočić, Ljiljana Jakša, Iva Abfal, Denis Klarendić, Maja Nevešćanin, Josip Dušević, Danijela Števanja, Nikolina Grancarić, Glorjana Čičak, Marija Rozga, Mislav Gazilj, Ivana Starčević, Jadranka Longin, Jelena Ćurković, Ana Matić Puljar i Željana Vidović Labor.

image
Lista prvenstva kandidata za suca
Općinskog suda u Zadru
Zadarski.hr
Vijeće je na razgovor pozvalo kandidate koji su prema utvrđenom redoslijedu ostvarili više od 130 bodova, a iznimno i manje ako je broj kandidata s najmanje 130 bodova manji od broja sudaca koji se imenuju.

22. travanj 2024 09:29