StoryEditorOCM
KalelargaIZBJEGNUTO VEĆE ZLO

Dva psa uletjela u dvorište na Plovaniji u Zadru i izgrizla 87-godišnjaka. Policija traga za vlasnikom podivljalih pit bullova

Piše L. B.
10. siječnja 2021. - 12:28

Pukom srećom u subotu je izbjegnuta veća tragedija, kada su dva psa upala u dvorište obiteljske kuće i napala čovjeka u dobi od 87 godina koji se tu nalazio.

Događaj o kojem se jutros doznaje u zadarskoj policiji, još je uvijek u obradi, jer se traži vlasnik dva psa koja su krvnički napala starca.

- Čovjek je nešto radio u svom dvorištu, kada su uletjela dva psa i napala ga. Policijski službenici sada traže vlasnika pasa, s obzirom da 87-godišnjak u proživljenom šoku ne može sa sigurnošću reći da li se radi o pasmini pit bull ili staford – kazao nam je dežurni policijski službenik.

Događaj se zbio u Ulici Viktora Vide na Plovaniji u Zadru. Iako posvuda izgrižen, 87-godišnjak je srećom zadobio lakše ozljede. Policija traži „ljubitelja“ opasnih pasa koje pušta da šetaju uokolo i napadaju ljude, te će se tek utvrditi da li se radi o prekršaju ili o kaznenom djelu, sukladno Pravilniku o držanju opasnih pasa.

25. travanj 2024 03:32