StoryEditorOCM
KalelargaBURNA NOĆ

Dvojica vozača u Zadru zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola, a trećem su u automobilu našli kokain

Piše Zadarski.hr
12. svibnja 2023. - 10:11

U srijedu, 11. svibnja u 02,10 sati u Zadru, policijski službenici Policijske postaje Zadar su u ulici Kneza Novaka Krbavskog zaustavili BMW zadarskih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao 69-godišnji vozač.

Vozač je zbog vožnje pod utjecajem alkohola uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je jučer uz optužni prijedlog prepraćen na kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Također su noćas, 12. svibnja, u Zadru na ulici Ante Starčevića u 02,35 sati zaustavili automobil VW Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak.

Daljnjim postupanjem, kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 1,94 promila, poradi čega je uhićen i smješten u posebne prostorije do otrežnjenja, nakon čega će uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti prepraćen nadležnom sudu.

Nadalje, noćas oko 01, sati u Zadru, u ulici Josipa Jurja Strossmayera prilikom nadzora prometa i kontrole vozača su od putnika u vozilu zadarskih registracijskih oznaka oduzeli manju količinu kokaina.

Zbog posjeda droge, 34-godišnjak je prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

24. travanj 2024 23:48