StoryEditorOCM
KalelargaNAPUNILI SUD

Dvojici napadača na srpske državljane određen istražni zatvor, a još desetorica čekaju ishod na Prekršajno - kaznenom Odjelu Općinskog suda u Zadru

Piše B.S.
14. studenog 2023. - 15:42

Dvojici Zadrana u dobi od 21 i 26 godina koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja nakon što su u subotu, 11. studenog, oko 20 sati na Voštarnici lica maskiranim majicama i maramama, fizički napali dvojicu državljana Srbije ostali su ‘iza rešetaka‘. U utorak im je nakon saslušanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru određen istražni zatvor.

Mladići su napali državljane Srbije u dobi od 55 i 46 godina uslijed čega je 55-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen, što je konstatirano u Općoj bolnici Zadar gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, policija je jutros privela još deset mladića. Nakon što su privedeni u postaju, mladići su iz policije prepraćeni na Prekršajno - kazneni odjel Općinskog suda u Zadru gdje se trenutačno nalaze. Kakve će im kazne prekršajni sudac odrediti znat će se do večeri. 

Privedeni su zbog protupravnog ponašanja na utakmici ‘AdmiralBet ABA‘ lige između KK ‘Zadar‘ i i KK ‘Crvena zvezda MeridianBet‘ koja se u Zadru igrala u nedjelju, 12. studenog.

16. rujan 2024 04:42