StoryEditor
KalelargaU TIJEKU

Enio: "Nećemo podržati rebalans dok se ne ispune svi uvjeti koje tražimo, a sad želimo i ostavku Longina ili Žilavca!"

Piše I.I.
27. listopada 2021. - 15:44

U tijeku je rasprava točke rebalansa proračuna, a među vijećnicima se za raspravu javio i Enio Meštrović koji je kazao kako neće podržati rebalans jer nisu ispoštovani uvjeti koje su vijećnici tražili u vezi KK Zadra.

- Stalno govorite da smo vlasnici Kluba, ako jesmo onda bismo raspravljali o tome gdje će se novci ulagati i kome će ići. Vi ste izabrali Nadzorni odbor i to na nelegitiman način, suprotno Zakonu o sprječavanju sukoba interesa, istaknuo je Enio.

- Tražili smo izvode, odnosno izvješće od ove godine do lipnja - do danas ga nismo dobili. Zašto nisu svi vijećnici pozvani na razgovore da s gradonačelnikom dogovorimo kako će se i na koje načine klub podržati.Cijelo vrijeme se pozivate da struka radi ovo, da struka radi ono, a ja vas pitam koja je to struka u KK Zadar? Mora netko stati i odgovarati za rezultate. Dok se ne ispune dogovori ne podržavamo ovu točku, kazao je Enio dodajući kako navedenim uvjetima pridodaje još jedan: neopozivu ostavku Željka Žilavca ili Branimira Longina!

- Ako trener Anzulović ne ostvari dobar rezultat onda ću tražit ostavku onog koji ostane nakon prve ostavke!, istaknuo je Meštrović.

Uskoro opširnije...

item - id = 1138354
related id = 0 -> 1145097
related id = 1 -> 1144307
28. studeni 2021 09:32