StoryEditorOCM
KalelargaTKO TU ŠMRČE?

Erol Gaši prijavio Hrvoja Zekanovića policiji zbog vrećice bijelog praha u Saboru

Piše I.I.
27. travnja 2022. - 12:26

Nakon što je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović jutros u Saboru za govornicom izvadio vrećicu s bijelim prahom te kazao kako ju je "sasvim slučajno jučer pronašao na Pantovčaku", potpredsjednik GO SDP-a Zadar, Erol Gaši, policiji je putem elektroničke pošte prijavio ovaj događaj.

Gaši je u svojoj prijavi napisao kako postoji osnovana sumnja da je Zekanović u Sabor donio kokain jer je više puta dirketno ili indirektno spominjao tu supstancu. 

- Na današnju sjednicu Hrvatskog sabora, zastupnik Hrvoje Zekanović je govoreći o mogućem korištenju nedozvoljenih supstanci na Pantovčaku, donio vrećicu s bijelim prahom. Kako je u svom govoru direktno ili indirektno spominjao kokain, postoji osnovana sumnja da je zastupnik Zekanović na sjednicu donio vrećicu kokaina, napisao je Gaši dodajući kako vjeruje da će "policija protiv zastupnika Zekanovića pokrenuti istragu kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog skandaloznog te do sada nezabilježenog događaja u najvišem predstavničkom tijelu Republike Hrvatske".  

Zekanović je u svom istupu za saborskom govornicom pozvao ministra Davora Božinovića i službu za borbu protiv zloporabe narkotika, da se "pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku".

22. travanj 2024 18:04