StoryEditorOCM
KalelargaHOTEL ZA BILJKE

Fafarikule iz Tuđmanove ulice posađene uz novi park na Bokanjcu: Još uvijek nisu gotovi svi radovi!

Piše Iva Ivanac
1. travnja 2024. - 21:59

Nezavisni gradski vijećnik Rino Rados na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća uputio je kritiku gradskoj vlasti zbog toga što još uvijek nije dovršen park uz ulicu Kažimira Zankija na Bokanjcu. 

- Naš Klub vijećnika dao je amandman za izgradnju ovog parka, s radovima ste počeli u rujnu 2023. godine. Park je trebao biti završen u studenom prošle godine, ali to još ni krajem ožujka 2024. godine nije napravljeno. Zašto radovi u parku nisu dovršeni? Park ne izgleda kao park već kao gradilište, a uz istočni rub parka ostavljena su velika kamenja. Treba posaditi travu, izgraditi rubnjake, staviti javnu rasvjetu... - kazao je Rados. 

Pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap istaknuo je kako se javna rasvjeta i rubnjaci ne mogu napraviti zbog blokade gradskog proračuna jer oni nisu bili predviđeni projektom. 

- Nedavno su u novom parku na Bokanjcu posađene fafarikule, to su one iz Tuđmanove ulice koje su "spavale" u Cerodolu, kazao je pročelnik Kasap, a Rados dodao kako ne mogu onda gradske vlasti tvrditi da je park dovršen kada to očigledno nije. 

27. srpanj 2024 03:35