StoryEditorOCM
KalelargaPREPAD NA CESTI

Fizički napali 48-godišnjaka, prijetili mu smrću, pa mu iz automobila uzeli torbicu s dokumentima!

Piše B.S.
30. studenog 2020. - 09:59

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 48 i 34 godine, koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

Sumnjiče se da su u petak poslijepodne na benkovačkom području na cesti došli do 48-godišnjaka, fizički ga napali i pri tom ga lakše ozlijedili. Također su mu uputili i ozbiljne prijetnje smrću, koje su kod njega izazvale strah i bojazan za vlastitu sigurnost, a kad im je oštećeni pobjegao, iz osobnog vozila otuđili su mu torbicu s dokumentima.

Ubrzo, po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Benkovac, zatekli su dvojac te ih uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kaznena djela tjelesne ozljede, prijetnje i krađe obojica su jučer predani pritvorskom nadzorniku.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 48-godišnjaka je pronađeno nekoliko komada streljiva te metalni prigušivač, koji su mu oduzeti te se protiv njega podnosi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

08. svibanj 2024 15:47