StoryEditorOCM
KalelargaPREDIZBORNE DRAME

Frane Vučetić: U zadnja tri tjedna na Viru je prebivalište prijavilo 150 fiktivnih birača, a u tome im je pomogla policija!

Piše I. Ivanac
10. svibnja 2021. - 12:20

Udruga Vir bez podjela je u ponedjeljak ispred policijske postaje na Putu Murvice održala tiskovnu konferenciju u kojoj su optužili djelatnike PU zadarske da sudjeluju u koruptivnim radnjama. 

- Prije tri tjedna ukazali smo na probleme fiktivnih birača na Viru, a sada taj problem izlazi iz naših okvira i to je situacija u kojoj trebaju i druge stranke progovarati. Ovo je poruka da se svi zajedno slažemo i da napokon moramo progovoriti o gorućem problemu. Prije tri tjedna smo policiji predali sva saznanja jer je više od sedamsto fiktivnih birača prijavljeno u posljednje vrijeme u Općini Vir. Oni su vršili izvide, ali ništa konkretno nisu poduzeli pa smo tako u tri tjedna imali priliv od novih 150 osoba koje su se lažno prijavile da prebivaju na Viru, a najčešće su prijavljeni da prebivaju u objektima u vlasništvu zaposlenika općine i trgovačkih društava, kazao je Frane Vučetić, predsjednik udruge Vir bez podjela, a konferenciji su prisustvovali i Šime Vučetić, predsjednik SDP-a na Viru te Mario Vrselja predsjednik HSP u Općini Vir.  

Uskoro opširnije...

26. travanj 2024 09:00